CAMEO C'2CTS -

 

DE VOLGENDE GENERATIE VAN ESPRESSOMACHINES
van Eversys

Sinds de lancering van de e'-serie in 2012 heeft Eversys een reputatie opgebouwd op het gebied van geavanceerde kwaliteit, consistentie, productiviteit en connectiviteit. De markt ziet de espressokwaliteit van Eversys als vergelijkbaar met die van traditionele apparatuur en dat is prijzenswaardig. Nu is Eversys klaar om de volgende reeks machines te lanceren, dichter bij haar zoektocht om apparatuur te produceren die echt kan wedijveren met de traditie door visuele harmonie toe te voegen aan de authenticiteit van producten.

En terwijl het e' Barista systeem een spiegel vormde van de oude tradities van espressomaken, zet de Cameo een nieuwe stap voorwaarts door de barista in staat te stellen door te dringen in elke machine, door middel van een op maat gemaakte stijl en door het leveren van verbluffende producten.

De barista wordt de machine, dus Cameo.

Exclusief op dit model: Module-gebaseerd onderhoudssysteem.


140/175 espresso/uur
150 heet water/uur
twee producten tegelijkertijd


Voor meer informatie neem contact op!

_____________________________________________________

KOFFIEAUTOMATEN VAN ANIMO

 

Korinto PRIME 
Range 
 

 

Hoge capaciteit voor perfecte koffievariaties.

 
De Korinto Prime is een perfecte oplossing voor de koffievoorziening van Hotels, Restaurants en Cafés. Maar ook zeer geschikt voor het MKB. Door de geavanceerde technologieontwikkeling van Necta, biedt de Korinto Prime een professioneel niveau van prestaties, optimale drankjes van hoge kwaliteit en een voortreffelijk bedieningsgemak. Het stevige, stijlvolle ontwerp beschikt over een roestvrijstalen uitgifteruimte, welke tevens geschikt is voor thermoskannen van maximaal 24 cm. De gebruiksvriendelijke selectieknoppen van de Korinto Prime en de mooie sfeerverlichting zorgen ervoor dat hij in elke omgeving op zijn plaats is.
 
 

 

 
Koro PRIME 
Range 
 

 

Compact Italiaans Design

 
Met aandacht voor detail en een prefecte, sfeervolle verlichting. Deze zeer compacte koffiemachine bereidt diverse koffievariaties van hoge kwaliteit. De Koro Prime is ongelooflijk eenvoudig te reinigen en te onderhouden. De te reinigen onderdelen zijn gekleurd en zeer eenvoudig te demonteren. De kwalitatief hoogwaardige onderdelen, zorgen voor een constante kwaliteit en grote betrouwbaarheid. Dankzij deze kenmerken is de Koro Prime uitermate geschikt voor verschillende soorten locaties, waar in een compacte ruimte, hoogwaardige koffievariaties worden gevraagd. Verkrijgbaar in Espresso met melktopping en in Espresso met verse melk en cacao.
   
 
 
Krea 
Range 
 

 

Een topper in zijn segment

 
Krea is de ideale oplossing voor hotels, instellingen, locaties met self-service en ontbijtoplossingen. Het moderne en elegante ontwerp wordt verrijkt door LED verlichting, verchroomde drukknoppen en een chromen kader rond het selectiegebied. Daarnaast heeft de Krea elegante grafische zijpanelen.
   

 
 
Solista 
Range 
 

 

Toonaangevend in prestaties en design

 
Met de Solista laat Necta zien dat het ook voor kleinere locaties mogelijk is om koffie(variaties) van hoge kwaliteit te schenken. De nieuwste toevoeging aan het TABLE TOP assortiment heeft een slank ontwerp en kan worden gewaardeerd voor zijn hoge capaciteitsniveau en nieuwe technologische prestaties. LED-lampjes voltooien het elegante en eigentijds design, evenals het met chroom vergulde kader rond het selectiegebied. Hiermee kan de Solista toonaangevend zijn voor de rest van de markt.
   

_____________________________________________________

Home Barista One Touch -

Ons eigen huismerk in volautomatische koffietoestellen met een onklopbare prijskwaliteits verhouding.

U kiest voor een Home Barista One Touch wanneer u van verse bonenkoffie houdt en met één druk op het display de perfecte kop koffie wenst. 

Heerlijke verse bonenkoffie in een handomdraai van espresso, lungo, cappuccino tot latte macchiato!

Deze espresso machine is de droom voor ieders thuis of elk kantoor en laat u intens genieten van uw koffie.
Home Barista is een Belgisch merk dat bekendstaat om zijn onverwoestbare kwaliteit, betrouwbaarheid en perfectie.

2 jaar garantie op elektronische onderdelen

€549,00 inclusief BTW

Extra informatie

 • Messen:
  Conische messen.
 • LCD Display:
  3.5 inch touchscreen in kleur.
 • Reinigingsysteem:
  Zelfreinigend systeem inbegrepen
 • Pre-infusie:
  Pre-infusie voor meer smaak.
 • 19 bar Ulka pomp:
  Italiaanse kwaliteitsvolle ulka pomp.
 • Intensiteit & temperatuur:
  Regelbare temperatuur & koffie intensiteit.
 • De maling:
  De maling van de koffie kan individueel aangepast worden.
 • Koffie uitloop:
  Koffie uitloop kan volgens de hoogte van de tas aangepast worden.
 • Eco-mode:
  Energie besparend & gemakkelijke regeling van de temperatuur. 
 • Geruisloos:
  Geruisloze koffiegroep, kan gemakkelijk worden uitgehaald voor reiniging vaatwas. 

_____________________________________________________