Koffiemachines

Gaggia Milano La Reale

 

De Gaggia Milano La Reale zit boordevol moderne technologie en behoort tot de absolute top. Elke groep is uitgerust met een 3.5 inch touchscreen om elke groep afzonder van elkaar te beheren.  Tevens kunt u de hoeveelheid, voor infusie, optionele Dynamic Flow Control en energie bespaarmodus per groep instellen. Om snel te kunnen werken heeft de La Reale naast het touchscreen drie programmeerbare druk knoppen.

Multiboiler systeem

Door het multiboiler systeem kunt u de temperatuur per groep regelen en wordt consistentie gewaarborgd. De La Reale heeft separate warmte wisselaars voor vers heet water. Door dit slimme systeem trekt u niet de boiler(s) leeg tijdens de afname van heet water en is de temperatuur t.b.v. thee instelbaar. Dit systeem verhoogd de capaciteit van de machine aanzienlijk. De machine is uitgerust met een cool touch stoompijpen wat extra veiligheid biedt voor u en uw personeel.

De Gaggia Milano La Reale is optioneel verkrijgbaar met Dynamic Flow Control. Met minimale inspanning bereikt u het maximaal resultaat. Met de Dynamic Flow Control kunt u aan de hand van profielen de optimale extractie en beleving serveren.

 

2 groepen

380 volt / 8500 watt 

boilerinhoud 2 x 0.8, 11

Breedte: 88,3 cm

Hoogte: 55,6 cm

Diepte: 70,2 cm

98 kg

Multi boiler

2 stoompijpjes

1 kokend wateruitloop

Cool touch stoompijpen

Prijs op aanvraag

___________________________________________________

Gaggia Milano La Decisa

De verweving van innovatie en traditie maakt deze machine tot een succes. De machine is verkrijgbaar in een twee en een drie groeps uitvoering. Evenals een tall-cup versie. Het werkblad is met led verlicht wat ervoor zorgt dat de La Decisa een extreem praktische en efficiënte espresso machine is. De La Decisa is het perfect antwoord op de vraag aan middle range espressomachines, om een paar specificaties te noemen: Een touchscreen interface, energie bespaarmodus en slimme PID instellingen. Het strakke en hoekige design past in elke horeca zaak en subtiele details zorgen voor maximale ergonomie. Neem bijvoorbeeld de schuine filterdrager en de drie rotatie knoppen voor stoom en heet water welke met 90 graden maximaal resultaat bieden.
 
 
Prijs op aanvraag
_______________________________________________________________
 
 

€2595.00 (Exclusief BTW) speciale actie inclusief plaatsen

________________________________________________________

 

Altea Wood - 2Gr 

Eenvoud , kracht en betrouwbaarheid zijn de kenmerken van dit Retro model. Uitgerust met de befaamde E61 koffiegroepen . Een mooi instapmodel voor alle doeleinden zonder bijkomende optiemogelijkheden.

Handvatten Portefilter en draaiknoppen stoompijp in "wood" afwerking.
Prijs op aanvraag

Opties